RIX MorronZoo och Wilfa laddar inför årets schlagerfest. Var med och tävla varje vardagsmorgon i RIX MorronZoo 28 februari – 11 mars runt kl.07:00, för din chans att vinna ett stort Schlagerkit från Wilfa – Glassmaskin, Powerblender, våffeljärn, stavmixer…ja helt enkelt allt du behöver för det perfekta hemmamyset! Nu kör vi, tävlingen är enkel! Sjung vidare i refrängen…

Telefonnummer in till RIX FM-studion: 90212

Vinstspecifikation – allt du behöver till hemmamyset:

Vanilla Glassmaskin värde 3199:- 

Vanilla glassmaskin förvandlar ditt kök till en internationell glassbar! Den inbyggda kraftfulla kompressorn kyler snabbt ner glass-smeten samtidigt som omrörning sker. Resultatet? Perfekt och krämig glass helt enligt dina preferenser som är färdig att serveras inom 60 minuter. 

PowerFuel Blender värde 2999:- 

Blendern med rätt kraft. Denna blender blir snabbt din bästa vän i köket och med sin stilrena design blir den snyggt placerad på köksbänken. Powerfuel är en kraftfull höghastighetsblender som krossar allt från de hårdaste ingredienserna som is, frön, nötter och råa grönsaker till perfektion.

Hearts23 Våffeljärn värde 1199:-

Det är få ting som slår nygräddade våfflor och med Hearts23 är positionen som våffelmästare säkrad. Det här ett våffeljärn där minsta detalj är genomtänkt – flera gånger om –  för att ge himmelskt goda våffelupplevelser. 

Essential Power Stavmixer värde 999:-

Hacka, vispa och mixa – Essential är en kraftfull stavmixer på 1000W med många olika medföljande tillbehör för att vara din stora hjälpreda i ett litet och smidigt format. Ett måste i varje kök.

Två stycken biljetter till Mellofinalen den 12 mars i Stockholm – kan ej bytas ut mot annat.Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. Vi fokuserar på design, kvalitet, säkerhet och innovation.

Vår vision är att överträffa dina förväntningar. I allt från produktdesign, kvalitet och funktioner till utmärkt kundservice -allt för att ge dig en fantastisk upplevelse när du använder våra produkter. Vi strävar efter att förse dig med de mest funktionella produkterna som gör det enkelt för dig att lyckas med smarta detaljer som gör vardagen enklare.


Wilfa Beyond Expectations, hem-och hushållsprodukter i nordisk design!

@wilfasverige

NENT:s generella tävlingsregler.