Här på ilikeradio.se så kan alla hitta musik och underhållning. Vi har radiokanaler och poddar som passar alla. För att få ut mest av din tid på ilikeradio.se så har vi skapat en guide för hur du använder tjänsten. Vi börjar med det viktigaste – spelaren.

Spelaren

player
Spelaren är alltid högst upp i din webbläsare om du använder en dator eller läsplatta. Om du använder en mobil så är spelaren längst ner i fönstret. I spelaren så styr du allt som spelas och där kan du alltid pausa och starta kanalerna och podcasts. Spelarens färg ändras beroende vilken kanal man lyssnar på. I exemplet ovan så ser man att det är RIX FM’s färger som ger en indikation på att det just är RIX FM som spelas. Byter man kanal så ändras också färgen. Testa!

Just nu

play
Du får också info om vad det är som spelas just nu. I exemplet ovan så spelas Miriam Bryant på RIX FM.

Påverka musiken

thumbs
Om du gillar eller ogillar en sång så har du chansen att påverka vilken musik vi spelar genom att klicka på tumme upp/tumme ner.Du kan också sänka/höja volymen.

Gå till startsidan

logo

Om man klickar på loggan i spelaren så kommer man alltid till kanalens startsida.

Fler kanaler

dropdown

Om man klickar på fler kanaler så öppnas en lista med alla kanaler där man kan välja att lyssna på en annan kanal. Man kan också klicka på någon av loggorna för att gå till startsidan för den kanalen.


Kanalsidorna

artboard-copy-4

De nya kanalsidorna har 4 sektioner.

Just nu

Längst upp på kanalsidorna visas det som sänds på kanalen just nu.

Låtlistan

Under just nu-programinfon så hittar du en lista på musiken som just har spelats på kanalen.

Just nu på Kanalen

Under låtlistan hittar du vad som är på gång på kanalen just nu. Det kan vara en aktuell tävling, ett ljudklipp med gäst från morgonen eller kanske info om en aktuell konsert.

Lyssna igen

Här samlas alla klipp från kanalen. I RIX FM’s fall så kan du hitta klipp från Adams RIXdaler, Morronens gäst etc..