Det här är alla mina stjärnor som du träffar i min show!
Du får middagstips av köksmästare Pär, restips av resereporter Lina, goda drinktips av drinkexpert Anette, horoskop och hjälp med dina drömmar av astrologen Tor, och så lär vi om oss själva och andra med beteendevetaren Christina. Allt vi behöver för att få lite extra glitter i livet 😃

Vi hörs alltid mellan 10 och 15 måndag till fredag på Star FM! Du kan även lyssna på alla stjärnor i efterhand här.

Christina Stielli

Christina Stielli är en efterfrågad föreläsare och pratar om hur vi orkar jobbet, hur vi fixar skiten i livet, hur vi hanterar motgångar och problem och mår lite bättre. Hon förenklar viktig forskning när hon föreläser och många kallar henne för en ”smilespreader”. Christina hittar alltid lösningar och vet hur viktigt det är att ha rätt attityd.

Tor Tolander

Tor Tolander är astrolog och drömtydare sen 25 år tillbaka. Han har jobbat med tidsskriftshoroskop sedan 1995 och har tittat i stjärnorna åt tidningar som Amelia, Aftonbladet, Verldens Gang och många fler. Tor är mest stolt över sina kärlekshoroskop och specialhoroskop över händelser och för företag. Han tycker inte att det finns några frågor eller ämnen som är omöjliga att reda ut med hjälp av stjärnorna!

Pär Andersson

Efter 40 år som kock brinner Pär fortfarande för smaker med dess oändliga kombinationer. I en bransch som är i ständig utveckling och förändring är det svårt att sitta stilla. Just nu hittar vi Pär på Körunda Golf och Konferens som köksmästare, men hans karriär tog sin början inom Tore Wretmans koncern för 40 år sedan och har huvudsakligen arbetat på restauranger i Stockholm. 2010 vann Pär titeln som årets Östgötakock och samma år blev han diplomerad Hagdahlskock.

Läs Pär’s recept här

Anette Rosvall

Anette Rosvall har många strängar på sin lyra, men det där med mat och dryck är nog ändå det som hon tycker bäst om. Att få människor att njuta och kanske även våga prova något de aldrig druckit eller ätit förut är en drivkraft. Anette har gjort massor av kokböcker och skrivit en hel del om både vin och mat. Dessutom sitter hon med i diverse styrelser och jurys, som exempelvis ordförande för Stellagalan och jurymedlem i föreningen Äkta Vara. Allt för att göra världen både till en skönare, godare och bättre plats!

Läs om Anettes vintips här

Lina Skandevall

Lina Skandevall har arbetat som resejournalist, redaktör och programledare med resor i fokus under tio års tid. Äventyr, storslagen natur, mat och vin får hennes hjärta att klappa extra hårt. Island, Sydafrika och Italien är hennes favoriter just nu men egentligen är hon nöjd så snart hon befinner sig utanför Sveriges gränser.