Lyssna på vår fartfyllda morgonshow varje vardagmorgon mellan 05:30 och 10:00!

Jesse & Jossan på morgonen är STAR FM:s morgonshow med Jesse Wallin och Josefin Crafoord. Två fartfyllda programledare som vill ge dig en härlig morgonupplevelse.

Vår morgonshow ger dig den den bästa blandningen från 70-, 80- och 90-talet, med två ständigt aktuella och nyfikna programledare som ger dig den rivstart du behöver på morgonen för att komma till jobbet full av energi. Varje vecka, måndag till fredag!

Jesse Wallin är en av Sveriges mest rutinerade radioprofiler som snart fyller 40 år som programledare. Jesse har en fantastisk kombination av erfarenhet och barnslig nyfikenhet som alltid ser glaset som halvfullt, inte halvtomt. Josefin Crafoord är alltid lika nyfiken och spontant energifylld! Jossan som har gjort avtryck i både TV och Radio genom åren är nu tillbaka i radion live på morgonen på STAR FM!

”Nu kan man både intressera och reagera och framförallt ha riktigt kul ihop med Jesse och lyssnarna varje morgon! Musiken på STAR är ju dessutom handen i handsken för mig då den täcker hela min uppväxt!” säger Jossan.