Varje vardagsmorgon 05:30-10:00
Morgon med Jesse är STAR FM:s nya morgonshow med Jesse Wallin och Alexandra Maric. Två fartfyllda programledare som vill ge dig en härlig morgonupplevelse, från det du vaknar och som tar dig hela vägen till jobbet med ett leende på läpparna! Morgon med Jesse ger dig den bästa musiken från 70-, 80- och 90-talet, med två ständigt aktuella och nyfikna programledare och blir rivstarten du behöver på morgonen för att komma till jobbet full av energi. Varje vecka, måndag till fredag!

Jesse Wallin är en av Sveriges mest rutinerade radioprofiler som snart fyller 40 år som programledare. Jesse har en fantastisk kombination av erfarenhet och barnslig nyfikenhet som alltid ser glaset som halvfullt, inte halvtomt! Jesse vill ge dig den bästa starten på dagen fylld med mycket energi och glada överraskningar,

Vad säger Jesse själv? “JAG ÄR ÄNTLIGEN HEMMA! Det är så coolt att jag får möjligheten att vara värd för den här morgonshowen på STAR FM tillsammans med Alex. I ett format med den musik jag verkligen älskar! Och att vara programledare är fortfarande lika roligt som när jag började, och jag lovar dig att jag ska bli din bästa morgonkompis på STAR FM!”

Hör gärna av dig nedan om du har tips på hur vi kan bli bättre eller om du vill att Loogna ska besöka dig i din stad.

Fields marked with an * are required