Lyssna pÄ vÄr fartfyllda morgonshow varje vardagmorgon mellan 05:30 och 10:00!
Jesse, Loogna & Alex pÄ morgonen Àr STAR FM:s nya morgonshow med Jesse Wallin, Loogna och Alexandra Maric. Tre fartfyllda programledare som vill ge dig en hÀrlig morgonupplevelse, frÄn det du vaknar och som tar dig hela vÀgen till jobbet med ett leende pÄ lÀpparna! Jesse, Loogna & Alex pÄ morgonen ger dig den bÀsta musiken frÄn 70-, 80- och 90-talet, med tvÄ stÀndigt aktuella och nyfikna programledare och blir rivstarten du behöver pÄ morgonen för att komma till jobbet full av energi. Varje vecka, mÄndag till fredag!

Jesse Wallin Àr en av Sveriges mest rutinerade radioprofiler som snart fyller 40 Är som programledare. Jesse har en fantastisk kombination av erfarenhet och barnslig nyfikenhet som alltid ser glaset som halvfullt, inte halvtomt! Jesse vill ge dig den bÀsta starten pÄ dagen fylld med mycket energi och glada överraskningar,

Vad sĂ€ger Jesse sjĂ€lv? “JAG ÄR ÄNTLIGEN HEMMA! Det Ă€r sĂ„ coolt att jag fĂ„r möjligheten att vara vĂ€rd för den hĂ€r morgonshowen pĂ„ STAR FM tillsammans med Alex. I ett format med den musik jag verkligen Ă€lskar! Och att vara programledare Ă€r fortfarande lika roligt som nĂ€r jag började, och jag lovar dig att jag ska bli din bĂ€sta morgonkompis pĂ„ STAR FM!”

Hör gÀrna av dig nedan om du har tips pÄ hur vi kan bli bÀttre eller om du vill att Loogna ska besöka dig i din stad.