Missa inte årets stora 80-talsparty till havs! Fredag 19 oktober presenterar STAR FMs vår kryssning laddad med party och härliga musikupplevelser från 80-talet ombord på Viking Cinderella. Samantha Fox och Dr Alban star på scenen och även denna gång åker programledare från STAR FM med och DJ:ar, håller i programpunkter ombord och ser till att det är kanonstämning ombord!

Varför inte packa ner dina festligaste 80-talskläder och ta med kompisgänget på STAR FM-kryssning! Se till att säkra din hyttplats redan idag!

Samantha Fox är en brittisk sångerska och fd fotomodell som blev känd när hon som 16-åring kom på andra plats i en toplessfototävling i en veckotidning och därefter fortsatte som Page Three girl i dagstidningen The Sun. Hon slog igenom med singeln Touch Me (I Want Your Body) ochhar därefter toppat listor med flera stora hits och var mycket populär både för sin musik och sina utvik.

Dr. Alban, är en svensk musikartist, musikproducent och tandläkare. Han slog igenom år 1990 med hiphoplåtar som ”Hello Afrika” och ”No Coke”. Sedan dess har han haft hits som ”It’s My Life” (1992), ”Sing Hallelujah!” (1992) och ”Look Who’s Talking” (1994).
Dr. Alban och Jessica Folcker deltog i Melodifestivalen 2014, med bidraget ”Around the World”.

 

VÄLKOMNA!