Fredagen den 18 oktober presenterar vi vår kryssning laddad med party och härliga musikupplevelser ombord på Viking Cinderella. Sandra och The Weather Girls står på scenen och även denna gång åker programledare från STAR FM med och DJ:ar, håller i programpunkter ombord och ser till att det är kanonstämning ombord!

Varför inte packa ner dina festligaste partykläder och ta med kompisgänget! Se till att säkra din hyttplats redan idag!

VÄLKOMNA!

Sandra
En av världens mest framgångsrika artister från 80-talet med mer än 30 miljoner sålda skivor. Första hiten Maria Magdalena var nr 1 i 31 länder. Sandra var leadsinger i gruppen Arabesque som sålde mer än 5 miljoner skivor bara i Japan. Hon har sedan varit soloartist i över 33 år, gett ut 18 album och 38 singlar, och de största hitsen är Maria Magdalena, In the heat of the night, Everlasting love och Hiroshima. Sandra har sålt fler skivor i Sverige än både ABBA och The Beatles, och är vinnare av 2 Golden Europa Award för enastående internationell framgång.

The Weather Girls
I mer än 20 år har dessa livliga damer underhållit sina fans med sina kraftfulla röster och goda vibbar. Vem har inte hört, ” Raining Men” eller ”Can U Feel It”, låtar som har nått topplistor över hela världen

I samarbete med