Westfield Mall of Scandinavia ger dig chansen att vinna biljetter till finalgenrepet, resa och boende på Quality Hotel Friends för dig och en vän. Dessutom får du hela 10 000 kr att shoppa för!

Den 28 feb-8 mars är det Festivalvecka i Westfield Mall of Scandinavia.På plats finner du massor av fina butikserbjudanden, happenings, överraskningar samt tävlingar i sann festivalanda.

Alla är välkomna!

Hur du tävlar:
Mån-ons kl 7 och 10 spelar vi upp en del av en festivalvinnarlåt, men när det är dags för tonartshöjning och crescendo kommer vi bryta av och nu ska du ta vid och sjunga refrängen som vi alla känner så väl.

Du behöver absolut inte kunna sjunga vackert utan ”bara” klara av att ha med rätt ord för att vinna delpriset. På torsdag morgon kl 7 utses finalisten som vinner en lyxig shoppinghelg i festivalens tecken!

Lycka till önskar

Vinstspecifikation.

Finalvinst (utses torsdag 5 mars):

  • Resa t&r till Stockholm 6-7 mars för två personer
  • Boende för två personer på Quality Hotel Friends 6-7 mars i ett dubbelrum inkl frukost
  • Presentkort på 10 000 kr* till vinnaren att shoppa för på Westfield Mall of Scandinavia
  • Två biljetter till finalgenrepet av Melodifestivalen i Friends Arena 6 mars kl 19:00 ink a la carte middag på Brasserie X kl 17:30

Finalvinstens värde: 18 600 kr

 Delvinster (måndag-onsdag 2-4 mars):

  • Två biljetter till finalgenrepet av Melodifestivalen i Friends Arena 6 mars kl 19:00
  • Presentkort på 1000 kr* på Westfield Mall of Scandinavia 
  • Eventbuffé för två personer 6 mars på Quality Hotel Friends

Delvinstens värde: 3 000 kr

*presentkorten på Westfield Mall of Scandinavia hämtas ut i receptionen och är giltiga ett år från utförandet

Info om Westfield Mall of Scandinavia

Westfield Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. I centrumet finns även området Dining Plaza som samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Westfield Mall of Scandinavia är det första köpcentrumet i Sverige som certifierats enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM*.

*Building Research Establishment Environmental Assessment Method, världens mest använda certifieringssystem för byggnader.

Allmänna tävlingsregler