”Gissa vintersporten” i STAR FM.
Vinn ett presentkort till ett värde av 1200 kr varje vardagseftermiddag för aktivitet och äventyr på Leo´s ”Winter Camp”. Gissa vilken vintersport våra charmtroll beskriver varje eftermiddag klockan 15.00 hos Rickard Olsson.

Tävla
Ring in till Rickard Olsson på angiven signal runt kl.15.00 måndag-fredag vecka 4 och gissa vilken vintersport charmtrollen beskriver. Telefonnummer till studion: 90 211.

Tävlingen pågår 22-26 januari 2024.

Lycka till önskar Leo’s!

Vinstspecifikation
Presentkort värde 1200kr från Leo’s som tillexempel kan användas till Leo´s nyhet ”Winter Camp”.

Om Leo’s
Leos Lekland är Nordens populäraste leklandskedja!
Nu startar vi i gång sportlovets roligaste aktivitet – Winter Camp. Ett sportläger under 3 dagar där barn 7-9 år får testa många olika sporter så som fotboll, parkour, dans och mycket mer!

Läs mer här.

För oss på Leo’s har det här med barn och rörelse alltid legat oss extra varmt om hjärtat. Varje dag ser vi hur glada barnen blir av att springa, leka, klättra och busa hos oss, och när vi läser undersökningar förstår vi att även forskare ser massor av fördelar med barn i rörelse. Barn behöver helt enkelt röra på sig, och det gör de på Leos!

Det är en sport att gå på Leo’s. Under ett tretimmars besök springer barnen ca 11000 steg vilket motsvarar 7km. Öppet alla dagar!