Är du en av de som alltid vet vilken lĂ„t eller artist det Ă€r som spelas pĂ„ radion? Grattis, dĂ„ Ă€r veckans musikintrotĂ€vling i STAR FM nĂ„got för dig. Ring in och tĂ€vla hos Jesse, Alex och Loogna varje morgon och ha chans att vinna dĂ€ck och fĂ€lgar till ett vĂ€rde av upp till 10,000 kr varje dag!

Ta fram ditt blandband frÄn 70-, 80- och 90-talet och gör dig redo för introfest!

För att tÀvla; ring 0200-11-12-12 till STAR FM-studion kl 07:10 (pÄ angiven uppmaning) mÄn-fre.

LÀs STAR tÀvlingsregler hÀr nedan.

Presenteras av

Bythjul.com har funnits pÄ nÀtet sedan 2002 och strÀvar stÀndigt efter att ligga i framkant nÀr det gÀller leveranstider, sortiment och anvÀndarvÀnlighet. Vi jobbar med ett stort lokalt lager, dÀr vi lagerhÄller över 100.000 artiklar, detta medför att vi snabbt kan montera och leverera en stor del av vÄrt sortiment. Under vÄren 2007 startades Àven filialer upp i Finland och Norge. Företaget har idag över 25 anstÀllda och omsÀtter över 300 MSEK. 

Störst i Sverige pÄ dÀck och fÀlgar!

TĂ€vlingsregler:

Arrangören av denna tÀvling Àr Nordic Enterteinment Group Radio (NENT Group Radio) (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tÀvling accepterar du dessa tÀvlingsvillkor och intygar att du Àr över 18 Är eller har mÄlsmans tillstÄnd att delta i tÀvlingen.

AnstÀllda inom NENT Group, MTG, Bythjul och deras kunder, samarbetspartners eller ÄterförsÀljare samt deras nÀrmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i NENT Groups tÀvlingar.

Vinstspecifikation:

1:a pris – DĂ€ck och fĂ€lgpaket till ett vĂ€rde av 10.000 kr (frakt, montering och balansering ingĂ„r i dessa 10.000 kr).

2:a pris – DĂ€ckpaket till ett vĂ€rde av 5000 kr.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

NENT Group Radio ansvarar inte för extra kostnader i samband med vinsten.

Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot nÄgon ekonomisk motsvarighet, ersÀttning eller överlÄta vinsten till nÄgon annan

NENT Group Radio stÄr ej för reseförsÀkring. Det Äligger vinnaren/arna sjÀlva att teckna relevant försÀkring för aktuell resa sÄvida inget annat anges.

Endast ett pris per familj/hushÄll och tÀvling.

Endast 1 (ETT) tÀvlingsbidrag/dag om inget annat anges.


Om NENT Group inte, efter rimliga anstrÀngningar, har fÄtt tag pÄ vinnaren genom de kontaktuppgifter som lÀmnats av deltagaren inom tio (10) dagar frÄn det att tÀvlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tÀvlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar sjÀlv för att de uppgifter deltagaren lÀmnat Àr korrekta.

Vinnarens namn, bild och röst kan komma att anvÀndas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.

NENT Group Radio förbehÄller sig rÀtten att nÀr som helst under tÀvlingsperioden Àndra tÀvlingen, regler och dess innehÄll.

NENT Group Radio Àr inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

Genom att delta i tÀvlingen godkÀnner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tÀvlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din anvÀndning av NENT Groups webbsidor.