Vi är väldigt ledsna över att behöva meddela att Bandits samarbetspartner TADC Sweden AB idag går in i rekonstruktion (alternativt försätts idag i konkurs). Av den anledningen kommer resterande av deras evenemang under 2022 att ställas in. Bland dessa ingår Bandit Christmas Party 2022.

Från TADCs pressmeddelande:
”Detta är en situation som vi verkligen inte vill vara i. Vi har under många år arbetat hårt för att kunna leverera konserter till den nordiska publiken och viktigast av allt har varit alla besökare. Vi förstår att detta drabbar många och ställer till problem för er som planerat att gå på någon av konserterna och vi ber om oerhört mycket om ursäkt för detta. Vi återkommer om vad som händer med evenemangen under nästa år och om eventuella återköp. Så snart det finns mer information återkommer vi med det.”


Vi på Bandit Rock har samarbetat med TADC i flera år och har uppskattat alla samarbeten samt personalen på företaget. Vi beklagar situationen de hamnat i men hoppas på det bästa och att vi kan samarbeta under andra former längre fram.