TÀvla med BANDIT Morgon och vinn en exklusiv Bohemian Rhapsody-gitarr som det bara finns 200 exemplar av i vÀrlden, enda exemplaret i Sverige!!

Varje morgon (mÄn-tor v.10) runt kl.08 hos BollnÀs-Martin och Richie Puzz kommer grabbarna spela upp ett Queen-riff och det gÀller dÄ för dig att vara först in pÄ nr. 90 290 med rÀtt svar pÄ vilken lÄt det var.

Är du först in med rĂ€tt svar vinner du köpfilmen Bohemian Rhapsody digitalt frĂ„n Viaplay, en Bohemian Rhapsody-tisha och har chansen att ta dig till fredagens final dĂ€r gitarren stĂ„r pĂ„ spel!

FrĂ„gor Off Air stĂ€lls för att fĂ„ fram de tvĂ„ personer som fĂ„r möta varandra i fredagens finalduell. Hur den gĂ„r till avslöjar vi dock inte hĂ€r men ett tips kan vara att plugga pĂ„ sina Queen-kunskaper


Lycka till och Ride on!

OM FILMEN:
Bohemian Rhapsody Ă€r en fĂ€ngslande hyllning till Queen, deras musik och gruppens extraordinĂ€re sĂ„ngare Freddie Mercury som gick emot strömmen och trotsade stereotyper för att bli en av historiens mest Ă€lskade artister nĂ„gonsin. Filmen följer Queens kometartade framgĂ„ng, deras unika sound och Freddies solokarriĂ€r – samt bandets Ă„terförening och ett av de största framtrĂ€dandena genom tiderna. Ett mĂ„ste för alla Queen-fans och musikĂ€lskare!

Filmen finns att köpa digitalt hos Viaplay.se/store frÄn den 4 mars!
PÄ Viaplay kan du hyra och köpa de senaste och bÀsta filmerna pÄ nÀtet. Inget Viaplaypaket behövs.

 

LÀs tÀvlingsreglerna hÀr