Tävla med BANDIT Morgon och vinn en exklusiv Bohemian Rhapsody-gitarr som det bara finns 200 exemplar av i världen, enda exemplaret i Sverige!!

Varje morgon (mån-tor v.10) runt kl.08 hos Bollnäs-Martin och Richie Puzz kommer grabbarna spela upp ett Queen-riff och det gäller då för dig att vara först in på nr. 90 290 med rätt svar på vilken låt det var.

Är du först in med rätt svar vinner du köpfilmen Bohemian Rhapsody digitalt från Viaplay, en Bohemian Rhapsody-tisha och har chansen att ta dig till fredagens final där gitarren står på spel!

Frågor Off Air ställs för att få fram de två personer som får möta varandra i fredagens finalduell. Hur den går till avslöjar vi dock inte här men ett tips kan vara att plugga på sina Queen-kunskaper…

Lycka till och Ride on!

OM FILMEN:
Bohemian Rhapsody är en fängslande hyllning till Queen, deras musik och gruppens extraordinäre sångare Freddie Mercury som gick emot strömmen och trotsade stereotyper för att bli en av historiens mest älskade artister någonsin. Filmen följer Queens kometartade framgång, deras unika sound och Freddies solokarriär – samt bandets återförening och ett av de största framträdandena genom tiderna. Ett måste för alla Queen-fans och musikälskare!

Filmen finns att köpa digitalt hos Viaplay.se/store från den 4 mars!
På Viaplay kan du hyra och köpa de senaste och bästa filmerna på nätet. Inget Viaplaypaket behövs.

 

Läs tävlingsreglerna här