I denna tävlingen sätter vi fokus på Spanien och tapas! Varje morgon i RIX MorronZoo har du chans att vinna en tapaskväll full med delikatesser från PAUL och THOM för dig och tio vänner. I fredagens final tävlar vi dessutom om en extravagant resa för två till Madrid – i tapasens hemland Spanien!

Tävlingen:
Varje morgon klockan 06:30 får du höra ”Manolo från España” läsa upp dagens fråga i RIX MorronZoo. Är du då först att ringa in till studion på 0200-212 212 med rätt svar vinner du en tapaskväll för dig och tio vänner och har via en utslagsfråga chansen att ta dig till fredagens final där två finalister gör upp om en resa för två till Madrid!

RIX FM goes Tapas serveras av

Vinstspecifikation
Delpris mån-torsdag:
Tapaskväll för dig och tio vänner, ni får en mycket generös försändelse med tapas (tapastallrikar, chark, inläggning, salami, ölkorv, ost, pesto grissini, såset m.m.) hemskickat från PAUL och THOM, värde ca 1 300 kr.

Finalpris fredag:
En weekend i Madrid för 2 personer med flyg och boende, värde ca. 10 000 kr. (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

Om PAUL OCH THOM
Vår ambition är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Vi gör det enkelt för dig – öppna, lägg upp och njut.

Hos oss finner du medelhavets matskatter. Vi har plockat fram den bästa charken, korvarna, ostarna, oliverna och inläggningarna för alla tillfällen – och gjort det enkelt.

Håll utkik efter våra fina produkter i din butik!

[ninja_form id=87]