Varje morgon kl 05-10 finns vi här för att ge dig en bra start på dagen! Ta chansen att vinna 10.000 kronor i Lailas Ordjakt varje morgon klockan 6.45. Häng med i Familjerådet och lös dom vardagliga problemen. Var med i vår dagliga tävling Slå En 08 klockan 8 – Sverige mot Stockholm. Vi håller koll på vad som händer åt dig – ,nyheter varje halvtimme.

Sveriges mest folkkära profiler tittar allt som oftast förbi i studion och sitter med under morgonen. Vi RIX MorronZoo-kompisar är Felix Herngren, Peter Settman, Måns Möller, Marcus Oscarsson och Markoolio som startar igång helgen med oss varje fredag!

Självklart får du bäst musik just nu hela morgonen. Följ oss i våra sociala medier för att få veta vad som händer i etern och lite till…!

Välkommen till familjen!

I samarbete med

Detta händer i RIX MorronZoo

RIX MorronZoo

Varje morgon gästas RIX MorronZoo av en aktuell gäst. Det är allt från världsstjärnor till härliga karaktärer som förgyller din morgon! Förutom att Markoolio startar upp helgen med oss varje fredag hänger allt som oftast våra kära RIX MorronZoo-kompisar Felix Herngren, Måns Möller, Marcus Oscarsson och Peter Settman med oss.


Slå en 08 kl. 8

Varje morgon 08:00 är det dags att ringa in till MorronZoo på 90 212 och utmana en 08 eller försvara Stockholm i allmänbildningsfrågor. Läs mer om tävlingen här