Eurojackpot och RIX FM ger dig chansen att vinna tusenlappar och en oförglömlig upplevelse, där du får se världsartisten Dua Lipa uppträda live i Berlin. Allt du behöver göra är att lyssna på RIX FM!

Tävla
Lyssna efter *pling* ”sista utrop för RIX FM VIP” och bli samtal nr 12, 29 april-10 maj.
Lyckas du vinner du 1000 kr och en chans att ta dig till fredagsfinalen, där vinst om resa, boende och konsertbiljetter till Dua Lipa live i Berlin står på spel.


Vinstspecifikation & tävlingsregler
RIX FM lottar två finalister bland de som vunnit 1000 kr under veckan. Dessa två går sedan till fredagsfinalen, där tävlingen består av ett quiz.
1000 kr per tävlingstillfälle.
Resa, boende och konsertbiljetter.
Åldersgräns för att medverka i tävlingen är 18 år.
Resan utgår från Arlanda, resa till Arlanda bekostas av vinnaren.
Vinstskatt betalas av vinnaren.


Här kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Här kan du läsa tävlingsvillkoren.

Dela gärna med dig av din orimliga upplevelse genom att tagga oss i sociala medier:
@rixfm @eurojackpot_svenskaspeltur


Lycka till önskar Eurojackpot!Eurojackpot är ett nummerspel från AB Svenska Spel där du har chans att vinna upp till ca 1,2 miljarder kronor på en dragning. Helt orimligt! 

Vid varje dragning dras 5 nummer av 50 och 2 av 12 stjärnnummer som blir den rätta raden. Är du ensam om att få 5+2 rätt på Eurojackpot är du garanterad minst 10 miljoner euro. Spelet har en jackpot som växer två gånger i veckan, mellan de olika dragningarna. Som mest kan den växa ända upp till 120 miljoner euro, ca 1,2 miljarder svenska kronor.

Eurojackpot är ett samarbete mellan Sverige och ett flertal av andra länder i Europa. Spelet har funnits sedan 2012 och i Sverige från 2013. Du kan spela Eurojackpot både online på svenskaspel.se/tur och i butik hos spelombud.

Orimliga vinster ger orimliga möjligheter!

Eurojackpot – ett spel från Svenska Spel TUR för dig över 18 år. Stödlinjen.se