Vart tar sommartanken dig? Berätta om vart du skulle vilja åka, eller tipsa oss andra om ditt smultronställe. Varje dag runt kl. 15 (29/6 – 2/8), har vi med en lyssnare i RIX FM som vinner 1000 kr från Preem.

Glad sommar önskar RIX FM och Preem. Kör försiktigt och håll avståndet i sommar längs vägarna!

Vinstspecifikation

  • Presentkortet är ett fysiskt kort som skickas hem till dig, laddat med 1000 SEK.
  • Det går att handla vad man vill i Preems butiker (med undantag på alkohol, tobak, spel), tanka samt tvätta bilen.
  • Kortet kan användas vid fler tillfällen tills att summan (1000 SEK) är slut.

På Preem har vi just nu en sommarmeny med korv med bröd, Capri-sun, en frukt och Pippi-glass för bara 29 kronor.

BAKGRUND FÖRNYBART DRIVMEDEL
Har du tänkt på hur mycket skog det finns i Sverige? Skog som är underbar att vandra eller jogga i. Som får oss att må bra, men som också fungerar utmärkt att göra drivmedel av.

När den svenska skogsindustrin gör virke och pappersmassa blir det restprodukter över, som sen blir en del av det förnybara innehållet i våra drivmedel. På Preems stationer tankar du diesel och bensin som delvis görs av tallolja, och snart finns även drivmedel baserade på sågspån.

Våra drivmedel fungerar i vanliga bilar och har samma egenskaper som traditionell bensin och diesel. Men de släpper ut mindre koldioxid.

Så ha Preem i tanken när du vill ge din bil ny energi.

Skogen ger oss energi

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag och drivmedelsbranschens mest hållbara varumärke. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige och utomlands. Nästan hälften av Sveriges industriföretag och en tredjedel av småföretagen får värme och energi från Preem. Preem har ett rikstäckande stationsnät med cirka 570 tankställen för privat- och yrkestrafik.

Här hittar du våra tävlingsregler