RIX FM blir FIX FM i samarbete med K-Rauta 26 april-14 maj. Varje vardagsmorgon i RIX MorronZoo under hela tre veckor, har du chans att vinna 25 000 kr från K-Rauta. 

Du anmäler dig till tävlingen på RIX MorronZoos facebooksida genom att lägga upp en bild eller film med en beskrivande text, vad du vill att FIX FM ska hjälpa dig med för att förverkliga din utedröm – från start till klart.

Kanske har du en rolig renoveringstabbe du har varit med om som behöver fixas till, eller har du en altan du aldrig blir klar med?  

Varje vardagsmorgon runt kl. 07 kommer sedan RIX MorronZoo att kora den lyssnare vars anmälan de tycker har roligast motivering, och då är du med och tävlar om det stora finalpriset på hela 25 000 kr från K-Rauta. 

@rixmorronzoo kommer att ”pinna” tävlingsinlägget på Facebook, så att det ligger högst upp på sidan under hela tävlingsperioden och blir lätt att hitta!

Vinstspecifikation

Delpris (måndag-torsdag): 2000 kr presentkort + hjälp av K-Rautas projektplanerare.
Finalpris (fredagar): 25 000 kr presentkort + hjälp av K-Rautas projektplanerare.


K-Rautas projektplanerare innefattar hjälp med planering, materialberäkningar med mera (inte hantverket).

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om K-Rauta
Vi är byggvaruhuset som hjälper dig att förverkliga dina byggdrömmar hela vägen från start till klart. Vi har idag 16 varuhus runt om i Sverige, från Umeå i norr till Malmö i söder. På vår välbesökta hemsida kan du förutom att beställa hem byggvaror till dina projekt även låna släpvagn eller boka möte med våra duktiga Projektplanerare. Så oavsett om du är en glad hemmafixare, bygger lantställe som ett proffs eller bara söker bra och prisvärda produkter till ditt hem och trädgård så hittar du det hos oss. Allt från minsta blomfrö till rejält virke och självklart den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn.

En hjälpande hand på vägen
Våra duktiga Projektplanerare står redo och hjälper dig gärna att förverkliga ditt drömprojekt. De planerar och sätter ihop färdiga lösningar med dig – helt kostnadsfritt. Du väljer själv om du vill träffas på plats i varuhuset eller få digital hjälp, allt för att ditt utomhusprojekt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt!

Kundklubben med stort Plus
Förutom alla tjänster och inspiration som underlättar ditt projekt så kan du även bli extra belönad som medlem i vår kundklubb K-Rauta Plus. Som klubbmedlem får du poäng på alla köp, rabatter på ett gediget bassortiment och unika erbjudanden. Dessutom får du mer service som gratis lån av släp, 90 dagars öppet köp och kostnadsfri sågservice. I korthet kan man säga att vår kundklubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – och lite till.

K-Rauta, vi hjälper dig från start till klart!

@krautasverige  #krautasverige


RIX FMs generella tävlingsregler.