Tävla med RIX FM varje dag och vinn en årsförbrukning Lavazza bryggkaffe samt chansen att hamna i fredagens final där du har möjlighet att ta hem en lyxig weekendresa för två till Turin!

Var med och tävla genom att fylla i tävlingsformuläret nedan. Sedan kommer vi ringa upp nya kaffevinnare (som enligt programledarna har haft de roligaste motiveringarna) varje dag kl. 07, 13 och 16 fram till fredag 5 oktober, då resan till Italien står på spel!

Två lyckliga delfinalister från veckan som gått, kommer då att mötas i en spännande frågeduell i RIX MorronZoo där temat är ”Italien” mer än så avslöjar vi inte om finalen nu…

Läs RIX FMs tävlingsregler ->

Presenteras av:

Lavazzas bryggkaffe; Tierra Organic och Qualità Rossa lanserades under vecka 38 och kommer att finnas hos Ica, Coop och Mathem.se (från v.41). Rekommenderat cirkapris 43,90 SEK.

Vinstspecifikation:
– Flyg för två personer, tur/retur från aktuell flygplats inom Sverige.
– Två hotellövernattningar i Italien.
– Middag för två på nyöppnade stjärnkrogen Condividere.
– Besök hos Lavazza flagship store i Milano för en extraordinär kaffeupplevelse.
– Besök på Lavazzas nyöppnade och omtalade museum, för en digital, innovativ och unik resa.

Se nedan bilder för de upplevelser resan till Italien erbjuder

Uppskattat totalt värde: 26.000 SEK, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

[ninja_form id=123]

I staden Turin i Italien lade Luigi Lavazza 1895 grunden för Lavazza som företag och dess betydelse för kaffe i världen. För mer än 120 år sedan upptäckte Luigi möjligheten att blanda och kombinera bönor av olika ursprung vilket än idag präglar både företagets kultur och dess hantverk.

Idag är Lavazza fortfarande familjeägt i fjärde generationen och är verksam inom samtliga affärsområden: dagligvaruhandeln, restaurang och café, hotell samt kontor där fokus alltid läggs på innovation, passion och kvalitet.

 

 

Tävlingsregler – RIX FM

Arrangören av denna tävling är Nordic Entertainment Group Radio (NENT Group Radio) (org. nummer: 556365-3335, adress: Box 17115, 104 62 Stockholm). Genom att delta i denna tävling accepterar du dessa tävlingsvillkor och intygar att du är över 18 år eller har målsmans tillstånd att delta i tävlingen.

Anställda inom NENT Group, MTG, Lavazza samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i denna tävling.

‍Vinstspecifikation:

  • Flyg för två personer, tur/retur från aktuell flygplats inom Sverige.
  • Två hotellövernattningar i Italien.
  • Middag för två på nyöppnade stjärnkrogen Condividere.
  • Besök hos Lavazza flagship store i Milano för en extraordinär kaffeupplevelse.
  • Besök på Lavazzas nyöppnade museum.

Värde ca 26.000 SEK beroende på avreseflygplats, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

NENT Group Radio ansvarar inte för extra kostnader i samband med vinsten. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

NENT Group Radio står ej för reseförsäkring. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.
‍Endast ett pris per familj/hushåll och tävling.

‍Endast 1 (ETT) tävlingsbidrag/dag om inget annat anges.

Om NENT Group inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter deltagaren lämnat är korrekta.

Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i radion eller annan annonsplats.

NENT Group Radio förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

NENT Group Radio är inte ansvariga för tekniska fel rörande telefon, e-mail eller brev.

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med NENT Groups integritetspolicy. NENT Group ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen. Vidare ansvarar NENT Group inte för direkta, indirekta eller oavsiktliga förluster till följd av din användning av NENT Groups webbsidor.