STAR FM tillsammans med Wallmans ger dig chansen att vinna resa t/r till Stockholm med boende, dinnershow-biljetter till Wallmans nostalgishow för tvÄ personer, varje vardagsmorgon strax efter kl. 07.00! SÄ var redo med telefonen nÀr Jesse och Alex öppnar telefonslussen till studion pÄ tel.nr 90 211!

TĂ€vlingen heter ”FortsĂ€tt 90-talaren” och gĂ„r till som sĂ„ att du fĂ„r höra en del av en hitlĂ„t frĂ„n 90-talet men precis nĂ€r refrĂ€ngen ska starta försvinner ljudet och dĂ€r ska du kunna ta vid och ”fortsĂ€tta pĂ„ 90-talaren”. Du behöver absolut inte kunna sjunga vackert, utan bara klara av att ha med rĂ€tt ord för att vinna! 😉

Lycka till önskar STAR FM och Wallmans – VĂ„ga vĂ€gra vardag!

Vinstspecifikation
– Resa till Sthlm
– Hotellnatt i dubbelrum
– Dinnershow-biljetter för tvĂ„ personer. Ink show och flerrĂ€tters middag. Exkl. dryck
– Vinsten hĂ€mtas/bokas in innan 31/5-2019 i mĂ„n av plats

Vinstskatt betalas av vinnaren.

En helkvĂ€ll pĂ„ Wallmans bjuder pĂ„ lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show, lyxig mat och dryck. Du finner oss i anrika lokaler pĂ„ Teatergatan 3 i Stockholm. TjejkvĂ€llen, födelsedagen, kick-offen, dejten – livet – blir alltid lite bĂ€ttre pĂ„ Wallmans. 

VÄr nya, publiksuccé till show bjuder pÄ en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power nÀr den Àr som allra bÀst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi bÄde pÄ och av scen med hög igenkÀnning frÄn det storslagna till det intima. 

VÄren pÄ Wallmans börjar redan 11 januari. Med ny, vÀlsmakande meny och vÄr kanske bÀsta show genom tiderna kan det inte bli annat Àn vÄrkÀnslor i lokalen. Unna dig sjÀlv en lyxig helkvÀll i vintermörkret sÄ ger vi dig en energiinjektion du kan leva lÀnge pÄ.

Boka en lyxig vÄrkvÀll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med vÄra lokaler pÄ Teatergatan 3. NÀr du bokar en kvÀll pÄ Wallmans ingÄr det en flerrÀttersmeny som i vanlig ordning serveras av vÄra stjÀrnor som Àven levererar en fullspÀckad och bejublad show bÄde pÄ scen och runt om i lokalen.

VĂ€lkommen in i vĂ€rmen – Vintern blir alltid lite bĂ€ttre pĂ„ Wallmans.

LÀs tÀvlingsreglerna hÀr