STAR FM tillsammans med Wallmans ger dig chansen att vinna resa t/r till Stockholm med boende, dinnershow-biljetter till Wallmans nostalgishow för två personer, varje vardagsmorgon strax efter kl. 07.00! Så var redo med telefonen när Jesse och Alex öppnar telefonslussen till studion på tel.nr 90 211!

Tävlingen heter ”Fortsätt 90-talaren” och går till som så att du får höra en del av en hitlåt från 90-talet men precis när refrängen ska starta försvinner ljudet och där ska du kunna ta vid och ”fortsätta på 90-talaren”. Du behöver absolut inte kunna sjunga vackert, utan bara klara av att ha med rätt ord för att vinna! 😉

Lycka till önskar STAR FM och Wallmans – Våga vägra vardag!

Vinstspecifikation
– Resa till Sthlm
– Hotellnatt i dubbelrum
– Dinnershow-biljetter för två personer. Ink show och flerrätters middag. Exkl. dryck
– Vinsten hämtas/bokas in innan 31/5-2019 i mån av plats

Vinstskatt betalas av vinnaren.

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show, lyxig mat och dryck. Du finner oss i anrika lokaler på Teatergatan 3 i Stockholm. Tjejkvällen, födelsedagen, kick-offen, dejten – livet – blir alltid lite bättre på Wallmans. 

Vår nya, publiksuccé till show bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den är som allra bäst och rock i lite annan kostym. Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. 

Våren på Wallmans börjar redan 11 januari. Med ny, välsmakande meny och vår kanske bästa show genom tiderna kan det inte bli annat än vårkänslor i lokalen. Unna dig själv en lyxig helkväll i vintermörkret så ger vi dig en energiinjektion du kan leva länge på.

Boka en lyxig vårkväll med mat och show i Stockholm. Vi ligger centralt med våra lokaler på Teatergatan 3. När du bokar en kväll på Wallmans ingår det en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra stjärnor som även levererar en fullspäckad och bejublad show både på scen och runt om i lokalen.

Välkommen in i värmen – Vintern blir alltid lite bättre på Wallmans.

Läs tävlingsreglerna här