Tävlingsvillkor för tävlingen: Sov du där? På STAR FM

 1. Genom att delta i tävlingen ”Sov du där” (nedan kallad ”tävlingen”) arrangerad av STARFM samtycker du till följande villkor.
 2. Genom att delta och lämna personuppgifter såsom namn, e-postadress, adress och telefonnummer, ger deltagaren sitt medgivande och tillåter Emma Matratzen GmbH (”Emma Sleep”) att samla in och använda deras personuppgifter i syfte att underlätta leveransen av priset och rabattkuponger.
 3. Genom att delta i tävlingen samtycker deltagarna till överföring av sina personuppgifter till Emma Sleep för att möjliggöra leveransen av priset och rabattkuponger. Vinnarens e-postadress kommer att behandlas för att informera dem om tävlingsresultatet och tillhandahålla priset. E-postadressen för deltagare som inte har valts ut kommer att behandlas för att skicka rabattkuponger som tröstpris.
 4. Tävlingen är kostnadsfri att delta i. Tävlingen genomförs av STARFM. Tävlingen är öppen för deltagare över 18 år som är bosatta i Sverige.
 5. Genom att delta i tävlingen bekräftar du att du är behörig att delta och att du är berättigad att kräva priset om du vinner.
 6. För att delta i tävlingen behöver du bara svara på formuläret som tillhandahålls på STARFM:s webbplats: [https://www.ilikeradio.se/starfm/vinn-en-baddmadrass-och-en-kontinentalsang]. Varje individ får endast göra en anmälan.
 7. Emma Sleep och STARFM tar inget ansvar om de angivna kontaktuppgifterna är ofullständiga eller felaktiga.
 8. Emma Sleep:s användning av specifika varumärken som priser innebär ingen koppling till eller godkännande av dessa varumärken.
 9. StarFM kommer att välja vinnare från tävlingen som kommer att berätta sin historia under radioprogrammet.
 10. Priset i tävlingen inkluderar en Emma Diamond Bäddmadrass (storlek vald av vinnaren) varje dag från måndag till torsdag (26-29 juni 2023), och en Emma Diamond Kontinentalsäng (storlek vald av vinnaren) för fredagen (30 juni 2023). Endast en vinnare per dag kommer att tillkännages. Förutom produkten kommer dagens vinnare att få ett kontantpris på 2000 SEK.
 11. Produktpriset kan inte bytas ut, överföras eller ersättas med kontanter.
 12. Deltagare som inte väljs ut av STARFM för att berätta sin historia kommer att få en rabattkupong från Emma Sleep, som skickas till den e-postadress som lämnats vid registreringen.
 13. Emma Sleep förbehåller sig rätten att byta ut priser mot ett annat pris av likvärdigt eller högre värde om omständigheter utanför vår kontroll gör det nödvändigt.
 14. Beslutet från Emma Sleep och STARFM angående någon aspekt av prisutlottningen är slutgiltigt och bindande, och ingen korrespondens kommer att föras angående detta.
 15. Vinnaren kommer att meddelas efter [3 juli] via den e-postadress som angavs vid registrering.
 16. Emma Sleep kommer att försöka kontakta vinnaren via e-post upp till två (2) gånger. Om vinnaren inte svarar på e-postmeddelanden som meddelar dem om vinsten inom 14 dagar från e-postmeddelandet kommer de att förlora sin rätt till priset, och Emma Sleep och STARFM förbehåller sig rätten att välja och meddela en ny vinnare av huvudpriset.
 17. Vänligen vänta minst tjugo (20) arbetsdagar för leverans av produktpriset, eller så kan alternativ överenskommelse om upphämtning eller leverans göras genom ömsesidig överenskommelse.
 18. Genom att delta i tävlingen samtycker du till insamling och behandling av de personuppgifter du har lämnat i registreringsformuläret, vilket kommer att användas för att delta i storytävlingen och administrera priserna, enligt de ändamål som definieras inom vår integritetspolicy [https://lyssnarservice.ilikeradio.se/hc/sv/articles/360004217331-Integritetspolicy].